2016. aug 15.

Együnk és eddzünk!

írta: DSM Blog
Együnk és eddzünk!

DSM Style

Azt mindenki tudja, hogy a megfelelő táplálkozás 70%-ban járul hozzá a kívánt forma eléréséhez, ezt egészíti ki 30%-ban a rendszeres és megfelelő mozgás. „Életmódváltás!”, „Edzés!”, „Tiszta étrend!”. Ismerősek? Bizonyára. Éppen ezért ez a blogbejegyzés nem is erről fog szólni.

A mozgás elkötelezettjeként úgy vélem, hogy a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen a vágyott forma eléréséhez. De vajon mit jelent a megfelelő táplálkozás? Fontos kérdés, de nem a legfontosabb! Szerintem a legfontosabb az, hogy mi számodra a megfelelő forma, amit el szeretnél érni? Mert ha pl. fitness versenyre készülsz, vagy bikini modell szeretnél lenni, akkor javasolt egy dietetikus által összeállított rendkívül szigorú étrend tartása. Ebben az esetben a megfelelő mozgás mellett garantáltan látszódni fognak a kockák a hasadon. Meg sok más is, mint pl. a szép szálkás izmok, meg a beesett arcod... Ha ez a célod, nyugodtan zárt be a blogot.

Azonban, ha azoknak a nőknek a táborát erősíted, akik szeretnék jobban érezni magukat a bőrükben úgy, hogy nem élnek aszkéta életet, jó helyen jársz! Ha néhány apróságra odafigyelsz, és az Én-idődbe beiktatod a megfelelő mozgást is, garantáltan formásabbnak, fittebbnek, energikusabbnak érezheted majd magad!

Ismered az érzést, amikor találkozol valakivel és első pillantásra kiderül, hogy rokonlelkek vagytok? Gál Adri a harmadik gyermekét várva építi a hamihami közösségét. Közös munkánk egy egyszerű Facebook hozzászólással kezdődött, amelyet néhány nap múlva személyes találkozás követett. Már ekkor kiderült, hogy céljaink egybevágnak, sőt mi több, kiegészítik egymást. Egy finom jegeskávé mellett pedig majdnem meg is váltottuk a világot! Kövesd a hamihami Facebook oldalát, böngéssz a finom és egészséges receptek között! Sőt, magad is szakáccsá válhatsz! Ha vannak jó receptjeid, töltsd fel és segíts Te is másoknak!

Tarts velünk! Hamarosan meglepetéssel jövünk!

dsm_style_hami_adri_1.jpg

Szólj hozzá

stílus gyerek szülő szülés receptek torna recept style várandósság anya-apa fitt kaja