2019. jan 03.

DSM Move

írta: DSM Blog
DSM Move

DSM a 'Dance Style Move' mozaikszava. Egy saját koncepció, amely átfogó segítséget kíván nyújtani azoknak a nőknek, akik újra formába szeretnének lendülni.

Mihez kell lendület? Például ahhoz, hogy újra energikusnak, fittnek és elégedettnek érezd magad! Nemrég szültél? Már nagyobbak a gyerekek, de még ott van a pihepuhaság a derekad körül? Egész nap dolgozol az irodában és fáj a hátad, vállad? Bevallottan lusta vagy edzeni? Vagy ha nem is vagy lusta, de nem tudod, hogy milyen edzéstípust válassz? A DSM Move segít fogyni, formálódni, beleférni a régi ruhákba, vagy éppen egy számmal kisebbet vásárolni a boltban. Tornázhatsz velem edzőteremben, vagy otthon a nappalidban. Csinálhatod 1 órán keresztül, vagy ha kevesebb időd van, akkor 15 percig vagy éppen 5 percig. Rajtad áll! Rendszeres edzéssel rövid időn belül látványos fejlődést érhetsz el, erősödik, majd átalakul a tested. És a lelked.

Mert ha csak egy órára is, de aznap kilépsz a taposómalomból és semmi mással nem foglalkozol, mint önmagaddal. Tarts velem és lendüljünk formába együtt!

Szólj hozzá

mozgás move dsm