2016. okt 07.

Erőnléti- és kardió edzés

írta: DSM Blog
Erőnléti- és kardió edzés

DSM Move

fit_go.pngEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy két kisgyermekes anyuka, aki már nagyon eltunyult és mivel a férje aktívan sportolt és természetesen egy Adonisz volt, úgy döntött, nem adja meg a lehetőséget más nőknek, hogy kivessék rá hálójukat. Ebből kifolyólag a férje nyomdokaiba lépett és - mivel táncos múlttal rendelkezett - a már akkor nagy népszerűségnek örvendő Zumbára esett a választása. Tanári mivoltának köszönhetően tele volt kérdőjelekkel és előítéletekkel a Zumba és az oktató iránt. Ez az előítélet az óra kezdése után kb. 1 perccel megszűnt...  Itt a vége fuss el véle, azóta is boldogan élnek, amíg szól a zene! :)

Erőnléti- és kardió edzés

A Zumba Eszterrel olyan, mint egy villámcsapás! 60 perc tömény vigyor, jókedv és sok-sok izzadás! Le is szaladt rólam 3 kg az első hónapban és bár ez stagnált (és ezt követően fejlesztettem ki a DSM-et), a pelenkázós időszakban rettentően jó volt merítkezni az óráin áradó energiákból. Bár már nem tudok hozzá rendszeresen járni, kapcsolatunk azóta is tart és mivel közösek a céljaink, egyesítettük tudásunk és erőink.

Már három éve egy helyszínen tartjuk óráinkat, ahol vendégkörünk egy része közössé vált, mert - mint ahogyan mi is rájöttünk, úgy vendégeink is - az általunk tartott órák kiegészítik egymást. A DSM erőnlét jellegű edzése remek párost alkot a Zumba kardió jellegű edzésével. Közös sikereink közül legbüszkébbek arra vagyunk, hogy egyik vendégünk 25 kg-tól szabadult meg 1 év alatt!

fanni.jpg

Közösségi élmény

2015-ben létrehoztuk a Fit&Go közösségét egy zárt csoporttal együtt, amelynek keretein belül havi rendszerességgel programokat szervezünk (piknik, grillezés, bowling, mozi, stb.), illetve már második éve szervezzük novemberi Fit&Go Wellness hétvégénket Cserkeszőlőn. A Nagy tavaszi átalakulás nevű két hónapos kihívásunk teljesítőit receptekkel segítettük és a kihívás végén átlag 5%-os fogyást mértünk a kg-ban és cm-ben mérhető adatok átlaga alapján. A legnagyobb fogyást deréktájon realizáltuk, ahol 10 cm különbséggel zárták néhányan a második hónapot.

Tevékenységünk általános visszhangja, hogy vendégeink sokkal jobban érzik magukat a bőrükben és nem csak az edzések által, hanem közösségi munkánk révén is. Számunkra igazi visszacsatolás, hogy óráról órára minket választanak. Csatlakozz Fit&Go közösségünkhöz Te is, még ha az edzőteremben nem is találkozhatunk! Ha mégis tudnál jönni és szívesen kipróbálnád óráinkat, az alábbi időpontokban várunk Téged az A-Fitness Újbudában

 

HÉTFŐ 18.00/DSM Classic 19.00/Zumba
SZERDA 18.00/Zumba
CSÜTÖRTÖK      18.00/DSM Classic      19.00/Zumba
Szólj hozzá

sport edzés energia fitness lendület mozgás move dsm kardió edzés zumba erősítő edzés latin fitness fit&go