2016. okt 19.

Rólam

írta: DSM Blog
Rólam

A kulcs a lendületben van! És a Te kezedben!

Megnézve más bloggerek bemutatkozóját, kb. 5 mondatban kellene felkeltenem az érdeklődésed, hogy tovább olvass. Előre elnézést kérek, de erre képtelen vagyok.  

Herédi Otilia vagyok, két kisgyermek édesanyja. 2004-ben diplomáztam a Magyar Táncművészeti Főiskolán, 1990 óta tartok csoportos órákat. A DSM a 'Dance Style Move' mozaikszava. Egy saját koncepció, amely átfogó segítséget kíván nyújtani azoknak a nőknek, akik újra formába szeretnének lendülni. Kisgyermekes anyukaként tudom milyen érzés reggelente beleugrani a macinaciba és elindítani a napot anélkül, hogy időt szánnánk magunkra. Telnek-múlnak az évek, a gyerekek önállósodásával az ember lánya azt várná, hogy végre Önmagára is szakíthat időt. De mindig van valami fontosabb, igaz? Én is így voltam vele. Bátran mondhatom múlt időben annak ellenére, hogy változatlanul a családom az első. Ezzel együtt megfogadtam a bölcs öreg mondást: mindenkinek arra van ideje, amire szakít! Tudom, nagyon könnyű ezt kimondani és leírni, viszont nehezebb megvalósítani. De most arra kérlek Téged, kisgyermekes Anyuka, Téged, elfoglalt dolgozó , Téged, háztartást vezető Feleség, Téged, aktív Nagymama…, hogy mondd ki a bölcs öreg mondást hangosan háromszor egymás után! Ha ezt megtetted, bátran olvass tovább, mert Hozzád szólok. (Ha nem tetted meg, valószínűleg be is zártad ezt az oldalt, így már nem is olvasod Neked szóló soraimat, miszerint megköszönöm, hogy ha csak rövid időre is, de itt voltál.)   

Mihez kell lendület? Például ahhoz, hogy az amúgy jól működő (még inkább ahhoz, ha nem jól működő) házasságodat magasabb szintre emeld. Emlékszel még a randikra a férjeddel? Rég volt, tán igaz sem volt? Randizzatok újra! Ehhez remek lehetőséget kínál a közös tánctanulás. A DSM Dance keretein belül társastánc workshopon, vagy akár magánóra keretében nyílik erre lehetőségetek. Garantált 1-1,5 óra közös élmény, ahol újra egymásra hangolódhattok, újra egymásba szerethettek. Jót lehet majd kuncogni a konyhában ellejtett csacsacsán, felidézve a kapcsolatotok elején érzett randik hangulatát. Ez a tánc ereje!

Mihez kell lendület? Például ahhoz, hogy ha elégedetlen vagy a tükörben látott tekintettel, akkor változtass! Szükség van arra, hogy végre szakíts magadnak Én-időt! Mikor voltál utoljára fodrásznál? Mikor habfürdőztél utoljára egy jó könyvvel a kezedben? A DSM Style a stíluskeresésről szól. Lehet, hogy a macinacit felcserélnéd új ruhadarabra? Szükséged lehet stílustanácsadásra? Vagy jó lenne megörökíteni a pillanatot, amikor elégedett vagy Önmagaddal? Elképzelhető, hogy munkát keresel vagy váltani szeretnél és karrier-tanácsadásra van szükséged? Már unod a pörköltet és újabb receptötletekre vágysz? Partnereim által segíthetek Neked! Természetesen az is lehet, hogy mindezt már nem keresed, mert megtaláltad és kerek az életed. Gratulálok, komolyan! Azonban ha mégis van valami hiányérzeted, netán szeretnél kicsit nőiesebben mozogni, vagy elvarázsolni a párodat egy-egy jókor és jól irányzott csajos mozdulattal, ebben is segíthetek, mert a DSM Ladies tánc órákon nőies mozdulatokat, tánclépéseket tanulunk.

Mihez kell lendület? Például ahhoz, hogy újra energikusnak, fittnek és elégedettnek érezd magad! Nemrég szültél? Már nagyobbak a gyerekek, de még ott van a pihepuhaság a derekad körül? Egész nap dolgozol az irodában és fáj a hátad, vállad? Bevallottan lusta vagy edzeni? Vagy ha nem is vagy lusta, de nem tudod, hogy milyen edzéstípust válassz? A DSM Move segít fogyni, formálódni, beleférni a régi ruhákba, vagy éppen egy számmal kisebbet vásárolni a boltban. Tornázhatsz velem edzőteremben, vagy otthon a nappalidban. Csinálhatod 1 órán keresztül, vagy ha kevesebb időd van, akkor 15 percig vagy éppen 5 percig. Rajtad áll! Rendszeres edzéssel rövid időn belül látványos fejlődést érhetsz el, erősödik, majd átalakul a tested. És a lelked.

Mert ha csak egy órára is, de aznap kilépsz a taposómalomból és semmi mással nem foglalkozol, mint önmagaddal. Tarts velem és lendüljünk formába együtt!

rolam.jpeg

Szólj hozzá

stílus tánc dance mozgás style move dsm baba-mama